**3,5 Yıldır görev yaptığı Batman’da yaklaşık 300 açık kalp ameliyatını gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Sinan Göçer, geçen yıl Sağlık Bakanlığınca ‘Yılın doktoru’ seçilmişti. Bu yıl da Batmanlıların yılın doktoruna aday gösterdikleri Dr. Göçer; “Geçen yıl bu unvanı aldım. Halkın beni tekrar bu unvana layık göstermesi bana yeter” dedi.
REKOR AMELİYAT
Batman Bölge Devlet Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Sinan Göçer, 3,5 yıl gibi bir sürede rekor ameliyata imza attı. Batman’da her yıl ameliyat sayısının arttığını belirten Dr. Göçer; “Ekibimle birlikte 300 açık kalp ameliyatını gerçekleştirdik. By-pass, Kalp kapakçığı ve büyük damar ameliyatlarını yaptığımız hastanede hemen her yıl ameliyat sayısında artış oluyor” diye konuştu.
2015 YILININ DOKTORUYDU
Geçen yıl Sağlık Bakanlığının tüm illerde tespit ettiği yılın doktoru unvanını elde eden Kalp-Damar Cerrahi Uzmanı Sinan Göçer, halkın gözüyle bu yıl da yılın doktorluğuna aday gösterilen hekimler arasında. 14 Mart’ta açıklanacak yılın doktorları arasında yer alıp almaması konusunda henüz bir bilgisinin olmadığını ifade eden Dr. Göçer; “Geçen yıl bu unvanı elde etmiştim. Sağ olsunlar, var olsunlar, bu unvanı alan bir hekim olarak hasta yakınlarının gösterdikleri ilgi bana yeter” dedi.
Editör: TE Bilişim