**500 Dönümlük alana yapmayı planladığı 200 milyon dolarlık projenin hayata geçirilmesiyle kentteki istihdam sorununa da çözüm bulacağına dikkat çeken AK Parti Milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan; “Batman’da sorunların başında işsizlik geliyor. Bu proje bu sorunu çözer” dedi. 


“İSTİHDAM EN BÜYÜK SORUN”
AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan, işsizliğin şehirde kaygı yarattığını ifade etti. Demirhan, şöyle konuştu; “Şehrimizde en büyük sorun işsizlik. Bunu da daha çok insana iş yaptıracak projelerle çözüme kavuşturabiliriz. Resmi kayıtlara göre Türkiye’de işsizlik oranın en fazla olduğu üç ilden biri de Batman. İşsizliğin hızla arttığı Batman’da bazı projeleri hayata geçirirsek işsizlik sorununu kökten çözeriz.”
“PROJEYİ HAYATA GEÇİRMEYE KARARLIYIM”
500 Dönümlük araziye yeni yaşam alanını içeren projeyi kamuoyuna tanıtan Demirhan; “Nüfusu hızla büyüyen yarım milyonluk şehir Batman’a tasarladığım proje için de AB’den hibe destekli kredi de alma imkanımız var. Herkesin hisse alacağı bu proje hayata geçerse istihdam sorunu da çözülmüş olur. Batman’ın mega projelere ihtiyacı var. Maalesef şehrimizde iş bulamayan yüzlerce işsiz genç var. Hastalığı doğru teşhis ve doğru yöntemlerle tedavi edebilirsiniz.”

Editör: TE Bilişim