YEŞİLTEPE’DE ÖZLÜK FARKI

Batman’ın Yeşiltepe mahalle muhtar adaylarından Mehmet Latif Özlük, 20 yıldır oturduğu mahallesine hizmet vermeye hazır olduğunu ifade etti. Yeşiltepe’nin sorunlarının çözümü konusunda semt sakinleri ile birlikte hareket edeceğini belirten Özlük, “Yeşiltepe, Batman’ın kenar mahallelerinden olduğu için belki bazı alanlarda yeterli hizmetler alamamıştır. Fakat sorunların biriktiği Yeşiltepe’yi diğer semtlerin seviyesine getirmek için de yerel yönetimle sürekli diyalog halinde olacağız. Amacım, çok sevdiğim Yeşiltepe’ye hizmet vermektir. Yeşiltepe sakinlerinin 30 Mart’ta doğru tercih kullanacaklarına inanıyorum. Semt sakinlerinin desteği ile bu kez mahalleyi yöneteceğime inanıyorum” dedi.


GAP’TA DEĞİŞİM ZAMANI

GAP mahallesi muhtar adayı Bedri Salkış, gelir seviyesi en iyi semtleri arasında yer alan mahallenin arzu edilen düzeyde olmadığını belirtti. 5800 seçmenin desteğini alabilmek için günlerdir yürüttüğü seçim kampanyasında büyük destek gördüğünü ifade eden Salkış, şunları söyledi: “GAP’ın gelir düzeyi iyi ama fiziki yapısı hiçte iyi olmayan GAP’a daha fazla park ve yeşil alanlar kazandırmaya kararlıyım. Çünkü son dönemlerde mahalle yerinde sayıyor. Çevresindeki mahalleler daha fazla hizmet almış ama GAP nedense yerinde saymıştır. Artık Batman’ın önemli semti GAP’ta da değişim zamanı gelmiştir. 2517 sokakta açacağım muhtarlık bürosunda semt sakinlerine hizmet vereceğim.”


YENİ MAHALLEDE ATAYAN

Yıllardır oturduğu Yeni mahallede muhtarlığa hazırlanan Ramazan Atayan, 30 Mart’ta muhtarlık görevine seçileceğine inandığını söyledi. Seçmenlerin tercihine her zaman saygılı olduğunu belirten Atayan, “Seçildiğim takdirde Yeni mahalleye kalıcı hizmetler sunacağım. Yıllardır esnaflık yapıyorum. Yeni mahallenin ne kadar sıkıntılı bir semt olduğunu herkesten daha çok iyi biliyorum. Tek amacım var, adı Yeni olduğu halde hizmetlerden yararlanamayan Yeni mahalleyi arzu edilen hizmetlerle buluşturmaktır. Yeni mahalle sakinlerinin desteğine teşekkür ediyorum” diye konuştu.


CUMHURİYET’TE ARSLAN ATAKTA

Cumhuriyet mahallesi muhtar adayı Abdulkadir Arslan, seçim kampanyası kapsamında Sanat sokağı karşısında açtığı büroda seçmenlerin isteklerini şimdiden değerlendirdiğini ifade etti. Taziyesi nedeniyle bir süredir seçim kampanyalarına ara verdiğini anımsatan Arslan, şöyle konuştu : “Her şeyden önce seçmenlerin bilmesi gereken önemli bir husus var. O da siyasi partilerin hiçbir muhtar adayını desteklememeleridir. Tüm uyarılara rağmen nedense bazı muhtar adayları ‘parti beni destekliyor’ iddiaları tamamen yalandır. Amacım, seçmenlerle birlikte Cumhuriyet mahallesini yönetmektir. Cumhuriyet’in hizmete ihtiyacı var.”


KORİKE’DE ÇETİNKAYA

Batman’ın yeni mahallesi Korike muhtar adaylarından Mehmet Salih Çetinkaya, seçildiği takdirde Korike’nin sorunlarına kesin çözüm bulacağını söyledi. Korike’nin 3 semte bölündüğünü anımsatan muhtar adayı Çetinkaya, “Köy statüsünden kurtulup mahalleye kavuşan Korike’ye kalıcı hizmetler vermek istiyorum. Çevrem ile seçmenlere güvenim sonsuz. Seçildiğimde ilk icraatlarımdan biri de Korike’nin altyapı sorunlarını çözmek olacaktır. Bazı projelerimi de yerel yönetimden alacağım destekle hayata geçireceğim” diye konuştu.


SAVGAT’TAN ÇAMLICA’YA HİZMET SÖZÜ

Çamlıca mahalle muhtar adayı Mehmet Savgat, 6 bin seçmeni olan Çamlıca mahallesinin hizmete susadığını belirtti. 30 Mart’ta ipi göğüsleyeceğine inandığını ifade eden Savgat, şöyle konuştu: “22 yıldır Çamlıca’da oturuyorum. Mahallemi sevdiğim için aday oldum. Kenar semt olduğumuz için maalesef bazı hizmetlerden yoksun bırakıldık. Seçildiğimde ilk işimin Çamlıca’ya yakışır hizmetler vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.”

PARTİNİZ NE OLURSA OLSUN, MUHTARINIZ ÇİLE OLSUN”

18 Muhtar adayının yarıştığı Batman’ın Gültepe mahallesinde seçim kampanyasını sürdüren Osman Çile, seçmenlerin desteğini istedi. Uzun yıllardır Gültepe’de oturduğunu belirten Çile, “Seçildiğimde Gültepe’yi semt sakinleriyle birlikte yöneteceğiz. ‘Değişim için hazır olun. İlk adımızı atın, partiniz ne olursa olsun, muhtarınız Osman Çile olsun’ sloganıyla yola çıktım. Seçmenlerden ciddi destek aldım. Seçmenlere layık olacağım. Nüfusu hızla artan Gültepe’ye daha fazla hizmet gelmesi için gecemi-gündüzüme katacağıma söz veriyorum” dedi.

HAŞİMİ PINARBAŞI’NDA ADAY

Batman’ın Pınarbaşı mahalle muhtarlığına aday olan Abdulhakim Haşimi, semt sakinlerine taziye sözü verdi. Yaklaşık 6 yıldır oturduğu Pınarbaşı mahallesinde biriken sorunların çözümü için muhtarlık görevine talipli olduğunu belirten Haşimi, şunları söyledi; “Pınarbaşı’nda da artık değişim zamanı gelmiştir. Bir çok seçmenin isteği üzerine aday oldum. Batman’ın gözde semti olan Pınarbaşı’na daha fazla hizmet vermek için semt sakinlerinden bir kezliğine yetki istiyorum. Mahalleye kazandırmayı planladığımız taziye evi projesi de hazır.”

Editör: TE Bilişim