** Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, 7 Haziran seçimlerinde bazı partiLİLERİ sert dille eleştirdi; “Leş kargaları Ak Parti içinde olmamalı. Bu partiye hizmet etmeyeceksiniz gelip, vitrinde bulunmayın.”

 

“RİYAKARLIK YAPIYORLAR”
Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde partililere hitap eden Milletvekili Ziver Özdemir, 7 Haziran seçimlerinde bazı partililerin tutumunu sert sözlerle eleştirdi. ‘Bu dava erdemlilerin davasıdır’ diyen Özdemir, şöyle devam etti; “7 Haziran’da bireysel tavırlar oldu. Erdemli olmayan, sadece seçim döneminde, aday adaylık döneminde ‘ben gelirim genel başkan yardımcısının yanında bir poz veririm, facebook ve twitter’da poz vereyim, il başkanı ile milletvekilinin arasında oturayım bir fotoğraf karesi alayım, facebook’tan ve twitter’dan bu çalışmaları yaptım’ diyen, riyakarlık yapan insanlar artık aramızda olmamalı. Bizim herkese ihtiyacımız var ama vitrinimizde olmamalı. Leş kargaları Ak Partinin içinde olmamalı.”

 

“OKEY MASASINDA…”
7 Haziran seçimlerinin ihanetin sonucu olduğunu da ifade eden Özdemir: “Ben şimdi burada herkesin gözüne dik bakabilirim, bakıyorum. Dün de baktım, evelsi günde baktım bugün de baktım. Önümüzdeki seçimde Ziver Özdemir aday olsa olmazsa benim için vız gelir. Ben milletvekili olarak, il başkanı olarak doğmadım. Partinin yönetici olma gibi bir sevdam olmaz. Ama maalesef yanımızda oturup, seçim lokalinde normal vatandaşın gelmeye korktuğu dönemde parti yönetimindeki arkadaşım, kahvede oturup okey oynuyordu. Seçim döneminde nasıl bir kişiye ulaşırız diye çaba sarf ederken, bu kardeşimiz okey masasındaydı. Kardeşim bu partiye hizmet etmeyeceksiniz gelip vitrinde bulunmayın. Partinin vitrininde olan insanlar gidip, insanların kapısını çalmalı. Aksine böyle insanlar gidip partinin içine fitne koyuyor. Milletvekili kim olursa olsun fark etmemeli. Eğer ediyorsa kendini yoklaman lazım. Hepimizin erdemli olma mecburiyeti var” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim