** Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Ak Parti Batman Milletvekili aday adayı İbrahim Halil Kırşan, önemli mesajlar verdi. Kırşan: “Azınlığın mutlu olduğu bir Batman ile arka sokaklarında yoksulluk olan bir kent var. Aradaki uçurumu azaltarak iki Batman’ı yakınlaştıracağız” dedi.

 

KIRŞAN, ÇAĞDAŞ’TAYDI

Ak Parti Batman Milletvekili aday adayı İbrahim Halil Kırşan, kentin ilk günlük gazetesi Çağdaş’ı ziyaret etti. Çağdaş yöneticileri Nedim Arslan ve Barış Arslan’la görüşen Kırşan, yıllardır Ankara’da olmasına rağmen memleketinden kopmadığını söyledi. Batman’ın gönüllü elçisi olduğunu belirten Kırşan: “Görevim icabı yıllardır Ankara’dayım ama Batman’dan hiçbir zaman kopmadım. Yerel medyayı her gün takip ediyorum. Bürokratlık tecrübem, yasama sürecine sunacağım katkı ve çözüm sürecine duyduğum büyük umut nedeniyle aday adayı oldum” dedi.

 

“İKİ BATMAN VAR”

Batman’a yönelik önemli projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini ifade eden Kırşan, şöyle devam etti: “Turgut Özal bulvarından oluşan Batman ile ara sokakları yok yoksulluk içinde olan bir kent var. Televole kültürünün yaygınlaştığı, hızla tüketimin arttığı bir yüz ile ara sokakları toz ve çamurdan geçit vermeyen bir kent gerçekliği söz konusu. Bir bakıma iki Batman var. Aradaki uçurumu kapatıp herkesime ulaşacağız. Batman gelişime açık bir şehir. Girişimci insanları ve likit parası var ama bu unsurlar üretime yansımıyor. Bu konuda da gereken çalışmaları yapacağız.”

Editör: TE Bilişim