** ‘İl Şube Başkanları’ toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Ahmet Deniz: “Vatandaş odaklı çalışan kurumlar, hizmet yürütürken kamu görevlisine yakışır bir şekilde devletin şefkat yüzünü göstermeli” dedi.

“YATIRIMLAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLMELİ”
Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Nuri Türkmen, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, İlçe Kaymakamları ile kamu kurum yöneticileri katıldı. Ramazan ayında yardıma muhtaç, yaşlı, şehit yakınları ile gazilerin ziyaret edilmesi konusunda şube başkanlarının gerekli duyarlılığı göstermeleri gerektiğini belirten Vali Deniz, özelikle yardıma muhtaç ailelerin tespit edilmesi durumunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bildirilmesini istedi. İlimizde yapımı devam eden kamu yatırmalarının kontrol ve takibi ilgili kurumlar tarafından çalışmaların titizlikle yürütülmesini isteyen Vali Deniz,  yatırım çalışmalarının takiplerinin sıklıkla yapılması gerektiğini belirtti.

“VATANDAŞ İÇİN BURADAYIZ”
Kamu hizmetlerinde koordinasyon gerektiren konularda ilgili kurum müdürleri gerekirse iş takiplerinin elden yapmaları gerektiğini de belirten Vali Deniz:  “Vatandaş için buradayız. Vatandaş odaklı çalışan kurumlar hizmet yürütürken kamu görevlisine yakışır bir şekilde devletin şefkat yüzünü göstermeleri, vatandaş memnuniyetini ön plana çıkarılmalıdır” diye konuştu. Kamu binalarının en verimli şekilde kullanılması ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının altını çizen Vali Deniz, hizmet binalarının yerleşkelerinde çevre düzenlemesinin yanı sıra kamu binalarının temizliğine önem verilmesini istedi. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim