** Kurulduğu günden bu yana asfalt malzemesi ‘bitüm’ satışı ve hampetrol işlemede rekor kıran Tüpraş Batman Rafinerisi, geçen yıl zaman kayıplı sıfır kazayla bir başka rekorun sahibi oldu. Rafineri Müdürü Sinan Girgin, ekip çalışmasıyla rekor kırmanın sevinci içinde olduklarını söyledi.

1 MİLYON 17 BİN TON HAMPETROL İŞLENDİ
Ülkenin ilk rafinerisi konumundaki Tüpraş Batman, geçen yılı rekor üretimle geride bıraktı. Tüpraş Batman Rafineri Müdürü Sinan Girgin, rafinerinin kurulduğu günden bu yana asfalt malzemesi olarak bilinen ‘bitüm’de 603 bin tonluk satış gerçekleştirdiklerini söyledi. Hampetrol işlemede de rekor kıran Batman Rafinerisi, 1 Milyon 17 bin ton asfalt işledi. Özellikle ‘bitüm’ satışında tüm zamanların rekorunu kırdıklarını belirten Girgin: “Bu başarı tamamen ekip çalışmasıdır. Rafinerimize yeni başarılar katmak görevimiz” dedi.



ZAMAN KAYIPLI SIFIR KAZA
2016’yı zaman kayıplı sıfır kazayla geride bıraktıklarına da işaret eden Rafineri Müdürü Girgin, şöyle konuştu: “Bitüm satışı ile hampetrol işlemenin yanı sıra rafinerimizde örnek bir çalışmayı daha gerçekleştirdik. 2016 yılını zaman kayıplı sıfır kazayla geride bıraktık. Hedefimiz yakaladığımız bu başarıyı içinde bulunduğumuz yılda da sürdürmektir. Takım olmanın ruhuyla bu başarıları elde ettik. Çevre dostu rafinerimizde artık rekorları elde etmenin sevincini yaşıyoruz. Emeği geçen ekibi kutluyorum.”


Editör: TE Bilişim