** Batman İnşaat ve Tarım fuarı için kente gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ak Parti il teşkilatında partililerle buluştu. Bakan Fakıbaba, 2023 hedeflerine dikkat çekerken, Bakan Tüfenkci ise: “Darbe girişimine rağmen Türkiye, yüzde 5’in üzerinde büyüyor, büyümeye de devam ediyor” dedi.

İKİ BAKAN, BATMAN’DAYDI
İnşaat ve Tarım fuarının açılışına katılmak için Batman’a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ilk ziyareti Batman Valiliği’ne gerçekleştirdi. Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Diyaeddin Uçar ile partililerin de eşlik ettiği iki Bakan, Valilik ziyaretinin ardından Ak Parti il teşkilatına geçti. Partililere hitap eden Bakan Eşref Fakıbaba, 2023 hedeflerine dikkat çekerek: “Batman’a üçüncü gelişim. Fakat her gelişimde şaşırıyorum. Batman’ın daha fazla geliştiğini görebiliyorum. Bakanlar ve Milletvekilleriyle birlikte emrinizdeyiz. Kendimi Batmanlı olarak görüyorum. 2023 hedefleri çok önemli. 2019’daki yerel seçim ve başkanlık seçimi de ülkemiz için önemli. Türkiye olarak bir aileyiz. Alevisi, Lazı, Türkü, Kürdü olarak aileyiz. 2019 seçimlerinde hepimize çok iş düşüyor” dedi.

“BATMAN, MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI”
Daha sonra söz alan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise şunları söyledi: “Türkiye, referandumdan sonra her yönüyle büyümeye devam ediyor. 2016’daki darbe girişimine rağmen Türkiye yüzde 5’in üzerinde büyüyor, büyümeye de devam ediyor. Türkiye ne zaman zirveye çıksa birileri çomak sokuyor. Gezi olaylarında 5-10 ağacı bahane edenlerin yaptığı gibi. Batman’ı çukur siyasetine buluşturmak isteyenler başarılı olamadı. Batman, milli iradeye sahip çıktı. Milletimizin bu iradeyi korumak için gösterdiği mücadele için teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Allah’ın izniyle kalkışmayı yapanlar hesap verecek. Bu millete ne kadar teşekkür etsek azdır. Hep beraber teşkilatlarımızla 2019 seçimlerine kilitlendik. İnşallah millet, ‘Ak Parti’ diyecek, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyecek.” (Barış Arslan-Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim