** 40 Yıllık evli Medine-Ali Tekin çiftçinin sevgisi ve fedakarlığı yakınlarının da takdirini topluyor. 10 Ay önce eşi Medine’nin bağışladığı sağ böbreğiyle yaşama tutunan 63 yaşındaki Ali Tekin: “Eşimin sevgisiyle yaşıyorum. Önce böbreğini bana verdi, şimdi de yatalağım. Eşim hep yanımda” dedi.

ÖRNEK ÇİFT
Bugün 14 Şubat sevgililer günü. Batman’da 40 yıldır evli olan Medine-Ali Tekin çiftinin sevgisi takdir topluyor. 27 Nisan 2016 tarihinde böbreğinin iflas etmesiyle organ bağışı arayışına giren PTT emeklisi 63 yaşındaki 11 çocuk babası Ali Tekin’in imdadına yine eşi Medine Tekin yetişti. 55 Yaşındaki Medine Tekin, sağ böbreğini eşine verdi. 30 Yıldır diyabet hastası olduğunu da belirten Ali Tekin: “Geçen yılın Nisan ayında İstanbul’da böbrek nakli oldum. Sağlığıma kavuştum. Ancak diyabet nedeniyle bir süre önce sol ayağım kesildi. Şimdi de sağ ayağımda yaralar oluştu. Yatalak durumdayım. Eşim Medine sayesinde toparlanmaya çalışıyorum” dedi.


“EŞİM HEP YANIMDA”
Tekin, şöyle devam etti: “Bugün sevgililer günü. Her şeyden önce yanımdan ayrılmayan ve sağlığım için her türlü fedakarlığı yapan eşime sonsuz teşekkür ediyorum. Sevgi, fedakarlıktır. Eşime sevgim her geçen gün artıyor. Sürekli gözümün önünde olmasını istiyorum. Eşimle artık bir can oldum.” 40 Yıllık evliliklerinde eşiyle hiçbir zaman tartışmadığını ve hep yanında olduğunu söyleyen Medine Tekin ise: “Eşimin bize fedakarlıkları çok oldu. Emekli oldu. Şimdi sıra bende. Böbrekleri iflas etti, organ bağışında bulunmak görevimdi. Şimdi de yatalak durumda. İyileşirse onunla birlikte umreye gitmek istiyorum” diye konuştu. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim