**Aydın’ın Efeler ilçe Kaymakamı İzzettin Sevgili’nin tek erkek oğlu olan Savcı Recep Sevgili’nin düğün törenine 2000’i aşkın davetli katıldı. İş dünyası ile siyasetçilerin katıldığı düğün töreninde def ve davul-zurna eşliğindeki düğünde konuklar pisti boşaltmadı.
2 SAVCININ DÜĞÜNÜ
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaklaşık 6 aydır görev yapan Cumhuriyet Savcıları Recep Sevgili ile Derya Batuk’un renkli düğün töreninde konuklar, def ve davul eşliğinde halay çekti. Aydın’ın Efeler ilçe Kaymakamı İzzettin Sevgili’nin tek erkek oğlu olan 28 yaşındaki Cumhuriyet Savcısı Recep Sevgili, Adalet Bakanlığı Akademisinde eğitim görürken tanıştığı 27 yaşındaki aslen Mardinli Cumhuriyet Savcısı Derya Batuk’la yaşamını birleştirdi. Düğün törenlerini Diyarbakır, Mardin ve Siirt’teki yakınlarının buluşacağı ortak nokta İl konumundaki Batman’ı tercih ettiklerini belirten C. Savcısı Sevgili; “Düğün törenimize bölgedeki yakınlarımız ile daha önce görev yaptığımız yerlerdeki tüm dostlarımız ortak bir noktada buluştu” dedi.



2000 KİŞİ YEMEKTE AĞIRLANDI
İş dünyası, Milletvekili, siyasetçiler, yargı mensupları, Kaymakamlar ile seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı Bayındır mahallesi Emek Bulvarı çevre yolundaki Rezidans düğün salonuna davetliler sığmadı. 2000’i aşkın davetlinin ağırlandığı törende konuklara yemek ikram edildi. Zokeyd def grubu ile davul-zurna eşliğinde halay çeken konuklar, halay başı çeken Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili’yi yanlız bırakmadı. Def grubuna bahşiş yağdı. Konukları kapıda ağırlayan Kaymakam Sevgili; “Tüm dostlarımızın buluşacağı ortak nokta bizim için Batman’dı. Türkiye’nin dört bir yanındaki dostlarımız yanımızda oldu. Hepsine teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.




Editör: TE Bilişim