* İsmail Korkmaz olayının sanığı polis Mevlüt Saldoğan’ın kendisiyle görüştüğü iddialarına açıklık getiren Batman AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, “Polis daha önceden Batman’da görev yapmış. Tanımıyorum, bilmiyorum. Kızı bana ulaştı” dedi.

POLİSİ TANIMIYORUM, BİLMİYORUM”

Ali İsmail Korkmaz davasının tutuklu sanığı polis Mevlüt Saldoğan’ın telefonundan görüşmenin yapıldığı AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, iddialara yanıt verdi. Polis Saldoğan’ın daha önce seçim bölgesi Batman’da görev yaptığını söyleyen Milletvekili Özdemir, “Burada görev yapan o polis memurunu ne tanırım, ne de bilirim. Bir süre Batman’da görev yaptıktan sonra tayini Eskişehir’e çıkmış. Geçen yıl yaşanan olayın ardından polis değil, kızı bana ulaştı. Herkes bana ulaşabilir. Telefonum bir çok kişi de var” diye konuştu.

HUKUKİ YOLLARI DENEYİN DEDİM”

Polis memuru Saldoğan’ın kızı ile 1-2 kez telefonla görüştüğünü belirten Milletvekili Özdemir, “Meclis’te de bu konu ile ilgili açıklama yapacağım. Polisin kızı olayla ilgili sıkıntıları olduğu ve babasının göz altına alındığını söyledi. Bizden yardım istedi. Ona hukuki yolları önerdim. Başka da bir şey konuşmuş değilim. Maalesef sosyal medyada hedef tahtası haline geldim. Hak etmediğim sözlerle karşılaştım. Telefonum 24 saat açık. Herkes arayabilir. Sanki suç ortağıymışım gibi beni hedef tahtası haline getirenler hakkında yasal işlem başlatacağım”dedi.

Editör: TE Bilişim