KÖYLÜLERİ DİNLİYOR
Vali Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti. Köylerde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Deniz, taziye evlerinde köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinliyor. Vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve dertlerine ortak olmak için köy ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Vali Deniz, kırsalda yaşayan vatandaşların aileleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlamak, devlet olarak birinci önceliklerinin olduğunu, bunu sağlamak için de devletin her türlü imkanlarının seferber edildiğini ifade etti.

“BİRLİĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Bahar aylarının gelişi ile birlikte iş sezonunun da başlayacağını kaydeden Vali Deniz ‘asfaltsız köy yolu kalmayacak’ dedi. Vali Deniz, şöyle devam etti: “Yıllardır vatandaşımıza zulüm eden ve bu bölgeyi yaşanmaz hale getiren bir terör örgütü var. Bu terör örgütü ile mücadele etmek hepimizin görevidir. PKK, FETÖ ve DEAŞ gibi terör örgütleri aynı hedefe hizmet etmektedir. Artık bunların oyunlarına gelmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, bu saldırıları boşa çıkartmalıyız.”

KADIN VE ÇOCUKLARLA SOHBET
Ziyaret ettiği Demirlipınar Köyünde tandırda ekmek pişiren köy kadınlarını ziyaret eden Vali Deniz, kadınlarla bir sohbet ederek, kendisine ikram edilen tandır ekmeğini beraberindekilere dağıttı. Vali Deniz, yaşlılarla bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim