**Halasını bıçakla hunharca öldüren 23 yaşındaki Suriyeli Shamel Alkhalel, tüyler ürperten olayı anlattı. Cinayeti itiraf eden Shamel Alkhalel; “Halamı öldürmeden önce sohbet ettim. Dışarı çıkıp mahallede tur attım. Eve geri döndüm. Sırtından önce vurdum. Beni tanıyınca 5-6 kez bıçakladım. Halamı öldürdüğüm için pişmanım” dedi.
ÇARŞIDAN ALDIĞI BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ
Batman’ın Aydınlıkevler mahallesindeki cinayet aydınlandı. Suriyeli 3 çocuk annesi 63 yaşındaki Fahriye Halil’in cinayeti kısa sürede aydınlanırken, Suriyeli katil zanlısı ifadesinde halasını nasıl öldürdüğünü anlattı. Bir süre önce Lübnan’dan Batman’daki yakınlarının yanına gelen 23 yaşındaki Shamel Alkhalel; “Batman’a ilk geldiğimde çarşıdan aldığım bıçakla cinayeti işledim. Bu olayı para ihtiyacımı karşılamak için yaptım. Halamı da yüzümü gördüğü için öldürdüm. Çok pişmanım. Pişman olmasam altınları satardım. Ben sadece 5-6 kez bıçak vurdum. Olayı tek başıma gerçekleştirdim” dedi. 
CİNAYETE AĞLADI
Olaydan sonra gittiği amcasının evinde yakalanan Shamel Alkhalel; “Cinayet öncesinde halamla sohbet ettim. Mahallede turladım. Tekrar geri döndüm. Daha önce halamın kolunda fark ettiğim bilezikleri alma fikri oluştu.  Halam beni görmesin diye kapının kenarında bekledim. Beni tanımaması için sırtına yumruk attım. Beni görünce sersemledi ‘sen misin?’ dedi. Beni tanıdığı için montumdan bıçağı çıkardım ve sırtına vurdum. Evden kaçmayı düşündüm. Beni tanıdığı için bıçaklamaya devam ettim. Halam o sırada bana doğru eliyle kurtulmak için hamle yaptı. Kaç bıçak darbesi vurduğumu hatırlamıyorum. Bilezikleri aldım, bıçağı halının altına sakladım. Evden çıkarken halam yerde can çekişiyordu. Bıçaklama sırasında parmağıma bulaşan kanı su birikintisinde temizledim. Akşam gittiğim amcamın evinde halamın öldüğünü söylediler. Ağladım. Polisler beni evden aldı. Pişmanım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim