** M.Emin Şimşet İlköğretim okulundaki eğitim-öğretim sezonu programında konuşan Vali Azmi Çelik: “Öğrencilerimize eşit şartlarda eşit imkanlar sunacağız” dedi.

 

MARATON BAŞLADI

Batman’da yeni eğitim-öğretim sezonu Valilik bahçesinde Atatürk büstüne çelenk bırakılmasının ardından Mehmet Emin Şimşek İlkokulu’ndaki etkinlikle sürdü. Programa Vali Azmi Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Daire Başkanı Mustafa Kışan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrenciler, Vali Azmi Çelik’i halk oyunları gösterileri ve çiçeklerle karşıladı. Okul konferans salonunda düzenlenen toplantıda söz alan Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Daire Başkanı Mustafa Kışan: “Sevgili öğrenciler sizler ülkemizin geleceği güvencesi ve teminatı olan yavrularımızsınız. İyi bir eğitim almanız çağdaş bilgi, beceri ve yeterliliklere sahip, geleceğimizi teslim edeceğimiz güvenilir eller olmanız ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

 

ÇELİK’TEN ‘EŞİTLİK’ VURGUSU

Son sözü alan Vali Azmi Çelik ise şunları söyledi: “Öğrencisinden velisine, velisinden öğretmenine, öğretmeninden yöneticisine ülkemizin aydınlık geleceği için çok büyük işler düşmekte. Bizlerin hedefi geleceği hazır hayatı hazır, yeni bir nesil yetiştirmek adına mümkün olduğu kadar bütün öğrencilerimizle eşit imkânları sunmak eşit imkânlardan faydalandırmak olmalı.” Programdan sonra Vali Çelik, sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

Editör: TE Bilişim