** Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un ‘kayyum’ olarak atandığı Batman Belediyesi’nde yeni ünite müdürleri de göreve başladı. Mesainin ilk gününde görev bölümünün yapıldığı Belediye’de, Başkan yardımcılığına İl Göç İdaresi Müdürü Abdulvahap Asma atandı.

ASMA, BAŞKAN YARDIMCISI
Kurban bayramı tatili sonrası Batman Belediyesi’nde yeni ünite müdürleri de belirlendi. Bazı kurum ve kuruluşlardan belediyeye yeni yöneticiler atandı. Uzun süredir İl Göç İdaresi Müdürlüğünü yapan Abdulvahap Asma, görevinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcılığını da yürütecek. Daha önce 5 başkan yardımcısının görev yaptığı Belediye’de yeni başkan yardımcılarının da hafta içinde belirleneceği öğrenildi.

6 ÜNİTE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü ikmal bölümünden Adnan Yörük İşletme İştirakler Müdürlüğüne, Karayolları Batman Şube Müdürü Abdullah Topkan Temizlik İşleri Müdürlüğüne, AFAD Şube Müdürü Sait Yel Fen İşleri Müdürlüğüne, Valilik bilgisayar uzmanı Ahmet Değirmen Bilgi İşlem Müdürlüğüne, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Şerif Kalaycı Belediye Özel Kalem Müdürlüğüne, Deftardarlık Saymanlık Müdürü Ahmet Sümbül Mali Hizmetler Müdürlüğüne, Belediye’de görev yapan Ercan Gün de BASKİ Müdürlüğüne vekaleten atandı.

Editör: TE Bilişim