MUHTARLARI DİNLEDİ
Kozluk ilçesinin Bekirhan Belediye Başkanı Zeki Demir’in karşıladığı Vali Ahmet Deniz ve beraberindekiler, Belediye bahçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Makamında Vali Deniz’e beldenin sorunları hakkında bilgi veren Başkan Demir, Bekirhan beldesine bağlı muhtarları da Belediye bahçesinde ağırladı. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık ve Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’in bulunduğu gezide Vali Deniz, Kozluk ve Bekirhan beldesindeki muhtarları bir süre dinledi.


ENGELLİ ÖĞRENCİYE SANDALYE SÖZÜ
Gezisi sırasında Kozluk’un Ulaşlı köyünde ilkokulu ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, okul bahçesinde karşılaştığı 11 yaşındaki engelli Umut Acar’ı bağrına bastı. Tekerlekli sandalyesiyle Vali Deniz’i karşılayan Acar’a eşlik eden ağabeyi, yeni sandalye talebinde bulundu. Küçük Acar’a yeni sandalye verilmesi için Kaymakam Orhan Aktürk’e talimat veren Vali Deniz, öğrencilerle bir süre sohbet etti.


BEKİRHAN’DA TEKSTİLDEYDİ
Kozluk’un Bekirhan beldesindeki Baran tekstil atölyesini de ziyaret eden Vali Deniz, tesis sahibinden üretim kapasitesini sordu. Yaklaşık 300 kişinin çalıştığı Baran tekstil’in beldenin tek istihdam yeri olduğunu söyleyen Bekirhan Belde Belediye Başkanı Zeki Demir, şöyle konuştu; “3000 Nüfuslu beldemizde birçok işsizin gözü bu tekstil tesisinde. Daha önce Tekel olarak kullanılan bu yerin istihdam amaçlı olarak hizmete açılması işsizliği bir nebze olsun önledi. Böyle yerlerin çoğalmasını istiyoruz.” (Reşat Yiğiz)

 

Editör: TE Bilişim