*Batmanlıların Türkiye Petrollerini sahiplenmesine teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar: “TP bizim göz bebeğimiz. O’nu sahiplenmeye devam edeceğiz” dedi.
“GENEL MÜDÜRLÜĞE TALİBİZ”
Son günlerde yeni yapılanması tartışma konusu olan TP’nin sahiplenilmesinin önemli bir adım olduğunu belirten AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, “Genel Müdürlüğün Batman’a getirilmesi için de girişimlerimiz oldu” dedi. Batman Çağdaş’a açıklama yapan İl Başkanı Uçar, şöyle konuştu; “Her şeyden önce Batman’ın doğuş hikayesi Türkiye Petrolleri’dir. Bu kurumun Batman için ne kadar önem taşıdığını biliyoruz. TP’nin öneminin farkındayız. Son dönemlerde Türkiye Petrollerinin küçülmemesi yönünde de üzerimize düşeni yaptık. Yapacağız da.”

“KAMUOYU DUYARLI”

Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü; “TP’nin üst düzey yetkililerine Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü’nün Batman’a taşınması konusunda da talebimiz oldu. Her ne kadar Üniversite ve TP sitesine yönelik ifadelerimiz yanlış anlaşılmışsa da kamuoyunun bu duyarlılığı beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Belki de bu yanlış anlaşılma Türkiye Petrollerinin sahiplenmesi konusunda bir adım olmuştur. Kamuoyunun bu duyarlılığına teşekkür ediyoruz. Hepimiz dün olduğu gibi bugün de Türkiye Petrollerini sahipleneceğiz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim