**Çözüm süreciyle birlikte yatırımcıların farklı yatırım alanlarına yöneldikleri Batman’da, kent merkezine 6 Km uzaklıkta bölgenin en büyük Aqua parkı kuruldu.
BAYRAMDA HİZMETTE

Kent merkezi nüfusu 400 bini bulan Batman, ilk Aqua parkıyla buluşuyor. İşadamı Beşir Yıldız, hava limanına yakın yerde bir süre önce yapımına başlanan Aqua parkı, dinlenme ve sosyal tesisleri, Ramazan Bayramında hizmete açacaklarını söyledi. Şehir merkezine yakın Aqua parkının bölgede benzerinin olmadığını belirten işadamı Yıldız, “Tam kapasiteyle hizmete açtığımızda 30 kişiye de istihdam alanı sağlayacağız” dedi.


KENDİ ÖZ SERMAYESİYLE YATIRIM
Aqua parkındaki sosyal tesisler için kredi almadıklarını da ifade eden işadamı Yıldız, şöyle konuştu; “Hayalimde Batman’a modern bir Aqua parkı kazandırmak vardı. Yaklaşık iki ay önce yapımına başladığımız tesis, bitme aşamasına geldi. Kendi öz sermayemizle yaptığımız tesisi bayramda hizmete açıp Batmanlı hemşerilerimize çifte bayram havası yaşatacağız.” Bu arada çözüm süreciyle birlikte Batman’da farklı alanlardaki yatırımlar da bir bir gerçekleşiyor.

Editör: TE Bilişim