**Vali Ahmet Deniz, okul müdürleriyle bir araya geldi. Kültür merkezi konferans salonunda okul idarecilerine seslenen Vali Deniz: “Başarısız olanı görevden tutmam” dedi.

OKUL MÜDÜRLERİNE UYARI
Vali Ahmet Deniz, yeni eğitim-öğretim sezonu öncesinde okul müdürlerine uyarılarda bulundu. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Vali Yardımcısı Şener Çağlar’ın da bulunduğu toplantıda okul müdürleriyle bir araya gelen Vali Deniz, ikazlarda bulundu. Eğitim yuvalarında FETÖ ve diğer örgütlere izin verilmemesi, eğitimde Türkiye başarı ortalaması altında kalınmaması ile okulların bakımsız kalmamasını isteyen Vali Deniz: “Her şeyden önce öğrencilerin yırtık ayakkabılarla okula gelmesini istemiyorum. Herkesten fedakarlık bekliyorum. Sınavlarda başarısız olan okulların müdürlerini affetmem. Okul idarecileri babadır, her şeydir” dedi.

“BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK ZORUNDAYIZ”
Vali Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Okul öncesi komisyonlar oluşturulup, her eve gidilmeli. Eğitim gönül işidir. Batman eğitimde ne yazık ki başarı ortalamasında gerilerde bir şehir. Hedefimiz bu yıl ortalamanın üzerine çıkmaktır. Başarısız okul müdürlerinin görev yapma şansı yok. Şimdiden çıtayı yükseltecek çalışmalar yapmanızı istiyorum.” Yaklaşık 1.5 saat süren toplantının ardından Vali Deniz, beraberindekilerle birlikte okuma salonundaki öğrencilerle sohbet etti.

Editör: TE Bilişim