** Turgut Özal Bulvarında Başkan Yardımcısı Murat Şahin ile birlikte denetimlerde bulunan Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, kaldırımda gördüğü ayakkabı boyacısına 2.500TL’lik sandık hediye etti. Elektrik bölümü mezunu ayakkabı boyacısının yerine oturan Aksoy, boyacı Eşref Bozdemir’in ayakkabısını boyadı. Kahvede vatandaşlarla çay içen Başkanvekili Aksoy: “Bana iyi şeyleri değil, sorunları anlatın” dedi.

BOYA SANDIĞI JESTİ
Son günlerde kent merkezinde denetimlere ağırlık veren Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Turgut Özal Bulvarında gördüğü 35 yaşındaki ayakkabı boyacısı Eşref Bozdemir’e 2.500 TL'lik ayakkabı sandığı hediye etti. Engelli olan Elektrik bölümü mezunu 35 yaşındaki Eşref Bozdemir, Başkanvekilinin jestine şaşırdı. Bozdemir, şöyle konuştu: “Üniversite mezunuyum. Elektrik bölümünü tamamladım. İş bulamayınca 20 yıldır ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Başkan vekilimizin bu jestini ömrüm boyunca unutmayacağım.”

BAŞKANVEKİLİ AYAKKABI BOYADI
Belediye’nin Turgut Özal bulvarında ayakkabı boyacılarına dağıtacağı ilk sandığı Eşref Bozdemir’e hediye eden Başkanvekili Aksoy, daha sonra ayakkabı sandığının başına geçti. Çevredeki esnafların ile yayaların şaşkın bakışları arasında fırçayı sallayan Başkanvekili Aksoy: “Yakında bulvarda 30'a yakın kebapçı, simitçi, mısırcı ve ayakkabı boyacısına araba ve sandık dağıtacağız. Bu bulvarı, bu esnaflar da güzelleştirecek” dedi. Ayakkabı boyatan Başkanvekilini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Daha sonra Milenyum kahvesindeki bazı vatandaşlarla da sohbet eden Başkanvekili Aksoy, şöyle konuştu: “2018'de önemli projeleri hayata geçireceğiz. Fırsat buldukça vatandaşları dinliyorum. Bana olumlu şeyleri değil, şehirde aksayan hizmetleri anlatmalarını istiyorum.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim