** DSİ Batman Şube binası yakınındaki arsayı iki yıldır esrar deposu ile uyuşturucu tüneline dönüştüren şebekeye baskın düzenlendi. Yer altındaki esrar tüneli deposunda çok miktarda uyuşturucu maddesi bulundu.


DEPOYA BASKIN
Batman’da boş bir araziye yapılan baskında tünel ve depoya rastlandı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda çok miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi. DSİ Batman Şube binası yakınındaki toprak alanda yapılan iki katlı tünelin depo kısmında uyuşturucu tacirleri, alanı aylarca gizledi. Bir ihbarı değerlendiren Narkotik Şube ekipleri, Bölge Devlet Hastanesi yol güzergahına yakın bölgede kurulan uyuşturucu deposuna dün ikindi saatlerinde baskın düzenledi, çok sayıda kişi gözlem altına alındı.


YER ALTINDA TÜNEL
Son yıllarda madde bağımlılığına karşı Batman polisi, operasyonlarını artırdı. Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, dün ikindi saatlerinde DSİ Şube binası karşısındaki alana kalabalık ekiple baskın düzenledi. Ekipler, yer altındaki uyuşturucu tüneliyle karşılaştı. Çok miktarda esrar maddesine rastladı. Uyuşturucu tacirlerinin geceleri depodaki esrar maddesini piyasaya çıkardıkları öğrenildi. Olayla ilgili çok sayıda kişinin gözaltına alındığını belirten yetkililer, operasyonların sürdüğünü söylediler.

Editör: TE Bilişim