**Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş, 34’üncü yayın yılına girdi. 2 Mart 1984 tarihinde yayın hayatına başlayan Batman Çağdaş, kentte en çok okunan gazete konumunda.

34 YILDA 86 ÖDÜL
Batman Çağdaş, 9418 sayısıyla bugün 34. Yayın yılına ‘merhaba’ diyor. Saygın basın kuruluşlarından 86 ödülü Batman’a kazandıran Çağdaş, yeni yayın yılına girmenin heyecanını yaşıyor. Batman’ın ‘Gözü, Kulağı, Dili’ parolasıyla her gün bir öncekinden daha iyi gazete yapma heyecanıyla gazeteyi hazırladıklarını belirten Batman Çağdaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Arslan; “Petrol şehrinin sorunlarının çözümünde önemli haberlere imza attık. Batman Çağdaş olmasaydı, yönetilenler seslerini duyurmakta zorlanırdı. Bu gazete bugünlere kolay gelmedi. Tüm zorluklara rağmen Çağdaş, şehrinde hep yeniliklerin öncüsü oldu” dedi.
İNTERNET GAZETECİLİĞİNDE DE İDDİALI
Arslan, şöyle konuştu; “Sadece basılı gazetede değil, internet gazeteciliğinde de Batman Çağdaş, günde 25-35 bin tıklanma oranıyla en fazla okunan yerel gazete. Gazeteye birçok arkadaşımız emek verdi, veriyor. 34 Yıldır petrol şehrinde gazetecilik yapıyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda, yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim