**Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde çocukların kavgasına aile büyükleri de dahil olunca olaylar büyüdü. Bıçaklı ve silahlı kavgada 1 kişi öldü,  1’i ağır 4 kişi ise yaralandı.

**Olayda hayatını kaybeden 63 yaşındaki Arif Yıldırım, Belde mezarlığında toprağa verildi. Jandarma, komşu iki ailenin evinin önünde güvenlik çemberi oluşturdu. Olaya karıştıkları iddiasıyla 6 kişi de gözaltına alındı.

BIÇAKLI-SİLAHLI KAVGA
Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesi Kıyanç mahallesinde komşu iki ailenin kavgasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 4 kişi yaralandı.İddiaya göre, Cumartesi günü ikindi saatlerinde İkiköprü beldesinin Kıyanç Mahallesi’nde komşu olan ve aralarında husumet olan Yıldırım ve Çiftçi ailelerinin çocukları arasında kavga çıktı. Daha sonra aile büyüklerinin de karıştığı kavga büyüdü. Silah ve bıçağın kullanıldığı kavgada 63 yaşındaki Arif (Veysi) Yıldırım hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 12 Yaşındaki kız çocuğu Berfin Çiftçi ise Batman Bölge Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Yaralılar Kamuran Yıldırım, M.Şirin Onar, Cengiz Çiftçi ve Güzel Çiftçi hastanelerde tedavi altına alındı.

JANDARMA NÖBET TUTUYOR
Feci olayda yaşamını yitiren 63 yaşındaki Arif (Veysi) Yıldırım’ın cenazesi, yakınlarının gözyaşları arasında önceki gece Belde mezarlığında toprağa verildi. İkiköprü Belde Jandarma Karakolu ekipleri ise olayın çıktığı Kıyanç mahallesi 226 sokakta olayın meydana geldiği iki evin önünde güvenlik çemberi oluşturdu. Olaya karıştığı iddia edilen 6 kişinin sorgulaması sürerken, durumu ağır olan 12 yaşındaki Berfin Çiftçi’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Bu arada bir ailenin, beldedeki evi de boşaltıldı. Gerginlik nedeniyle Yıldırım ailesi taziyeyi Batman’da kabul ediyor. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim