HALKLA BAYRAMLAŞTILAR

Kültür Merkezi fuaye salonunda bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programına Vali Azmi Çelik, Milletvekili Ziver Özdemir, 22. Dönem Batman Milletvekili Ali Suçin, Baro Başkanı Ahmet Sevim, Vali Yardımcıları Ertuğ Şevket Aksoy, Şener Çağlar, Cihat Arık, Kamu kurum yöneticileri, askeri erkân, STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Vali Çelik, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Çelik programda çocuklarla da yakından ilgilendi. Daha sonra katılımcılarla bir süre sohbet eden Vali Azmi  Çelik, bayramın ülke ve tüm insanlık için hayırlara, umutlara, barışa, birlikteliğe ve birleştiriciliğe vesile olması temennisinde bulundu.

 

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Vali Azmi Çelik, resmi bayram programından sonra şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Çelik’e Vali Yardımcısı Şener Çağlar, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Jandarma  Albay Güray Duran ve Jandarma Albay Ramazan Çalışkan da eşlik etti. 2001 Yılında Diyarbakır’da dönemin Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Gaffar Okan’a düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden yakın koruma polis memuru Selahattin Baysoy ve 1995 tarihinde Siirt kırsalında çatışmada hayatını kaybeden geçici köy korucusu Hifzullah Cangir’in ailelerini ziyaret eden Vali Çelik ve beraberindekiler, şehit aileleriyle bayramlaşarak, bir süre sohbet ettiler.

 

KIŞLADA BAYRAMLAŞMA

Vali Çelik ve beraberindekiler, bayram programı kapsamında daha sonra Şehit Özkan Kocaer Polis Merkez Amirliğinde görev yapan polisleri ve Merkez Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerleri ziyaret ederek, polis ve askerlerle bayramlaştı.

 

Editör: TE Bilişim