BAŞKAN KARABULUT: “GÜNE
ÇAĞDAŞ’LA BAŞLIYORUM”
Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, 37. Yayın yılına giren Batman Çağdaş’ı kutlarken, internetten çok her gün gazeteyi eline alarak okuduğunu söyledi. 30 Yılı aşkın süreyle Batman Çağdaş’ın okuru olduğunu ifade eden Başkan Karabulut: “Günümüzde internet haberciliği ön planda ama biz eski okurlar gazeteye dokunmadan yapamıyoruz. Merhum babam döneminden günümüze kadar Batman Çağdaş’ı takip ederim. Halen her gün masamdan gazeteyi eksik etmem. Çağdaş’ın emekçilerini kutluyorum. Nice başarılar diliyorum” dedi.

YUSUFOĞLU: “ÇAĞDAŞ’IN TİRYAKİSİYİM”
Batman’ın saygın işadamlarından Abdurrahman Yusufoğlu, Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’ın tiryakisi olduğunu ifade etti. Yıllardır Batman’daki gelişmeleri kentin ilk günlük gazetesi Çağdaş’tan takip ettiğini söyleyen Yusufoğlu, şunları kaydetti: “Yeni yayın döneminde gazetemize nice 37. Yıllar diliyorum. Batman’ın sorunlarına yıllardır ışık tutan Çağdaş’ın kadrosunu kutluyorum. Şehrimizin tanıtımında da büyük katkıları olan Çağdaş’ı her gün gazeteden takip ediyorum. Bizler eski kuşak olduğumuz için internete pek alışık değiliz. Gazeteye dokunarak okuyoruz.”

OSB BİLİM TEKNOLOJİ’DEN KUTLAMA
Batman Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tek eğitim yuvası olan Bilim Teknoloji Koleji yöneticileri de şehrin ilk günlük gazetesinin yeni yayın dönemini kutladı. OSB’nin sorunlarının çözümünde ve yatırımcıların üretime yönelik haberlerini Çağdaş’tan takip ettiklerini takip eden OSB Bilim Teknoloji Koleji yöneticileri, şunları kaydettiler: “Batmanımızın ilk günlük gazetesinin 37. Yayın yılını kutluyor, gazete emekçilerine başarılar diliyoruz.”

Editör: TE Bilişim