** Vali Ahmet Deniz, ‘24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı’ nedeniyle yayınladığı mesajda yerel basının önemine dikkat çekti. Vali Deniz: “Yerel basın ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunmaktadır” dedi.

VALİ, 24 TEMMUZ’U KUTLADI
Batman Valisi Ahmet Deniz, 24 Temmuz mesajında basının önemine vurgu yaptı. Vali Deniz, mesajında: “Kamu yararını gözeten, tarafsız ve doğru habercilik anlayışını benimseyen ve kamuoyunu bilgilendirme görevini etik ilkelerden ödün vermeden yerine getiren basın, birlik  ve beraberliğimizin perçinlenmesi ve güçlendirilmesinde kamuoyuna aktaracağı doğru  bilgiler hayati önem arz etmektedir. Özellikle 15 Temmuz’da milli irade ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsüne karşı basınımızın, ülkesi ve milleti için ne kadar önemli bir görev icra ettiğine bütün dünya şahitlik etmiştir. Milli menfaatlerimize uygun yayınlarıyla, milletimizi doğru bir şekilde bilgilendirerek ve yönlendirerek, demokrasi ve basın tarihimizde asla unutulmayacak bir görevi yerine getirmişlerdir” ifadelerine yer verdi.

“ÖZVERİNİN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM”
Vali Deniz, mesajının son bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Yerel basın, İlimizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağladığı gibi, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına da önemli katkılar sunmaktadır. Bundan sonra da aynı özveri ve duyarlılıkla devam ettireceklerine olan inancımı belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle, başta ilimiz basını olmak üzere tüm basınımızın bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilkeli ve tarafsız bir anlayışla görevlerini ve yayınlarını sürdüreceğine olan inancımı belirtir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim