EĞİTİMCİLERE ANLAMLI KAMPANYA

24 Kasım Öğretmenler günü haftası geride kalırken, Özel Batman Yaşam hastanesi örnek kampanyalara da start verdi. Kent merkezinde yaklaşık 160 eğitim yuvasını ziyaret eden Yaşam Hastanesi görevlileri, eğitimcilere yönelik indirimli kampanyalara da start verdi. 20 Kasım ile 20 Aralık tarihleri arasında Diyetisyen ve ‘check-up’ yapacak eğitimcilere yüzde 50 indirim, diğer işlemlerde de yüzde 30’a varan indirimlerin olacağına dikkat çeken Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, “Ayrıca öğretmen ve yakınlarına yüzde 20’ye varan indirimler yıl sonuna kadar devam edecek. Bu önemli kampanyaları öğretmenler günü haftasında başlatarak eğitimcinin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik” dedi.

EĞİTİMCİLERE MÜZİK RESİTALİ

Özel Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki öğretmen ve personeller, 24 Kasım gecesi Worldmar teras katında ağırlandı. Eğitimcilerle bir araya gelen Özel Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi yöneticileri Eyüp Akdoğan ve Şerif Dinç’in de bulunduğu yemekte eğitimcilere teşekkür belgesi veren Mehmet Dinç: “Özel Yaşam Kreş ve Bakımevi’nde fedakarca çalışan eğitimcilerimizi günlerinde ağırlamayı bir görev bildik. 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyoruz” diye konuştu. Sanatçı Veysel Akat ve grubunun şarkıları eşliğinde halay çeken Yaşam Kreş eğitimcileri, haftanın yorgunluğunu attı.

BİR TÖREN DE KREŞTE
Batman Vali Yardımcısı Musa Evin’in de davet edildiği Özel Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen ‘teşekkür belgesi’ dağıtım törenine öğretmen ve personeller tam kadro katıldı. Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Vali Yardımcısı Musa Evin, Özel Yaşam Kreş ve Bakım evi yöneticileri Eyüp Akdoğan ve Şerif Dinç, eğitimcilerin teşekkür belgelerini törenle verdi. Fedakar eğitimcileri kutlayan Vali Yardımcısı Evin, şöyle konuştu: “Bizim için kıymetlisiniz. İyi nesilleri yetiştireceğinizden hiçbir kuşkumuz yok. Siz eğitimcilere büyük görev düşüyor. Peygamber mesleği gibi kutsal olan eğitimcilik aynı zamanda onurlu ve örnek bir meslektir. 24 Kasım gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim