*Belediye-İş Sendikası, Özel Boğaziçi Koleji ile eğitimde yüzde 20 indirim anlaşması yaptı. Sendika temsilcisi Salih Direk, üyelerinin birinci derecedeki yakınlarının eğitim indirimden yararlanacağını söyledi.

SAĞLIKTAN SONRA EĞİTİM İNDİRİMİ
Belediye İş Sendikası, Özel Batman Boğaziçi Koleji ile indirim protokolü imzaladı. Belediye-İş Sendikası Batman temsilcisi Salih Direk, daha önce sağlık alanında da üyeleri ile birinci derecedeki yakınlarına sağlık indirimi anlaşmasını sağladıklarını söyledi. Kurumsal indirimlere yönelik anlaşmalarının devam ettiğini belirten Direk, “Sendika olarak eğitim anlaşmasını Özel Boğaziçi Kolejiyle sağladık. Batman merkez ve tüm ilçelerimizde sendikamız üyelerinin ve birinci derecede yakınlarının Boğaziçi Koleji’nin verdiği hizmetlerden indirimli şekilde yararlanacaktır” dedi.

İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

İmzalanan protokol gereği sendikaya üye olanlar ile yakınlarının Boğaziçi Koleji’nden yararlanacağını ifade eden İl Temsilcisi Direk, şunları kaydetti: “Sendikamız ile Özel Batman Boğaziçi Koleji arasında eğitim hizmetlerinde yüzde 20’lik indirim protokolü imzalandı. Bu indirimden üyelerimizin birinci derecedeki yakınları yararlanacak. Protokolü Boğaziçi Koleji Müdürü sayın Sait Batti ile birlikte imzaladık. Üyelerimize hayırlı olsun. Diğer kurumsal indirimlere yönelik çalışmalarımız sürecektir.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim