ÜÇ TEKNEDE KONGRE
DEVA Partisi hafta sonu Batman’ın üç ilçesinde kongre gerçekleştirirken, tarihi Hasankeyf ilçesinde ise kiraladığı üç teknede kongre yapan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Emin Ekmen, “Hasankeyf’te kongremizi tekneye taşıyıp farklı bir kongreye imza atmış olduk” dedi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Ekmen, Mustafa Ergen, kuruculardan Ferai Ökmen, Abdurrahim Aksoy, İl Başkanı Melik Müjdeci ile partililerin katıldığı Hasankeyf ilçe kongresi, limanda demir atan üç teknede yapıldı. Üç ilçede de yapılan kongreye tek listeyle gidildi.

SALON YERİNE TEKNE
Gercüş ve Beşiri kongrelerinin ardından Hasankeyf İlçe kongresini salon ortamı yerine teknede yaptıklarını belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Ekmen, “Kongrelerimizi pandemi koşulları altında yapıyoruz. Hasankeyf ilçe teşkilatımızdan gelen ‘teknede kongre’ önerisini benimsedik. Ve kiraladığımız üç teknede partilerin ilgi gösterdikleri farklı etkinlikle Hasankeyf kongresini gerçekleştirdik. Kongreler, bu süreçte böyle açık ortamlarda yapılmalı. Hasankeyf kongremiz tekne ortamında çok güzel geçti” dedi.

“TÜM İLÇELERDE TEŞKİLATLANACAĞIZ”
Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “81 İlde teşkilatlandık. İlçe teşkilat sayımız ise 700’ü buldu. Yılsonuna kadar tüm ilçelerde teşkilatlanacağız. Ayırımcılık yapmayan ve herkesimi kucaklayan bir hareketiz. Hep sahadayız.  Ağrı’nın Patnos ilçesinde 1000’inci üyemizi yaptık. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ın ekonomideki iyi hatıraları, demokrat duruşu ve Kürt soruna bakışı seçmenlerin de dikkati çekiyor.” Kongrede Hasankeyf İlçe Başkanlığına M.Emin Bulut seçildi. Kongrede konuşan Bulut, Hasankeyf’in tarihteki önemine dikkat çekti. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim