*MHP Batman İl Başkanı Mehmet Açık, kentin sorunlarına duyarlı olduklarını söyledi. İl Başkanı Açık: “Şehrimizin huzurlu bir ortama gelmesinde büyük çaba gösteren Valimiz ile Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

“BATMAN, HUZURLU BİR ŞEHİR”
Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’nci yayın yılını kutlayan MHP İl Başkanı Mehmet Açık ve Merkez İlçe Başkanı Rahmi Genç, Batman’ın huzurlu bir şehir olmasında emeği geçen yöneticilere teşekkür etti. Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’ın şehrin sorunlarına yıllardır ışık tuttuğunu ifade eden İl Başkanı Mehmet Açık: “Merkez İlçe Başkanlığı dönemim dahil 17 yıldır Başkanlık görevimde hep şehrimizin sorunlarına duyarlı olduk. Olmaya gayret göstereceğiz. Sorunların çözümü konusunda da üzerimize düşeni yapacağız. Öncellikle Batman’ın huzurlu bir şehir olmasında büyük gayretleri olan Vali sayın Hulusi Şahin ile Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÖZDEMİR, YÖREMİZİN KANAAT ÖNDERİYDİ”
Geçen hafta kör kurşunun vücuduna isabet etmesiyle hayatını kaybeden Raman aşiretinin ileri gelenlerinden ve sevilen kanaat önderi Ferit Özdemir’in ailesine başsağlığı dileyen MHP İl Başkanı Açık, şunları kaydetti: “Yöremizin kanaat önderi merhum Ferit Özdemir, sevilen ve saygın bir simaydı. O saygın sima iyiliğe koşarken başına böyle bir olayın gelmesi hepimizi üzdü. Allah mekanını cennet eylesin. Örnek bir sulh insanı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah ailesi ile yakınlarına sabır versin. Özdemir ailesinin acısını paylaşıyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim