**Cumhuriyet’in 90. Kuruluş yıldönümü resepsiyonuna yöneticiler eksiksiz katıldı. Vali Yılmaz Arslan, 90. Kuruluş yıldönümü pastasını kesip katılımcılara ikram etti.
KRİSTAL PARK’TA RESEPSİYON
TPAO Kristal Park’taki Cumhuriyet’in 90. Kuruluş yıldönümü resepsiyonuna protokol mensupları ilgi gösterdi. Vali Yılmaz Arslan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Eski Milletvekili ve Batman Belediye Başkanlarından Ataullah Hamidi, Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, İkiköprü Belediye Başkanı Ali Kıyanç, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, işadamı Necat Nasıroğlu, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, STK temsilcileri ile il yöneticilerinin eksiksiz katıldığı resepsiyonda Vali Arslan, 90. Yıl dönümü pastasını kesip konuklara ikram etti.

KRİSTAL DOLUP TAŞTI
Son yılların görkemli Cumhuriyet bayramı resepsiyonunda Vali Arslan, bu yıl bayramı bir coşkuyla kutladıklarını ifade etti. Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanlarının da katıldığı Kristal park’taki resepsiyonda STK temsilcileri de yöneticilerle bir araya gelmenin sevincini yaşadı. Önceki yıllara göre resepsiyonun daha coşkulu olduğu Batman’da, Vali Yılmaz Arslan, halk ve STK temsilcilerinin bayram etkinliklerine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Bu arada öğretmenler korosu da Cumhuriyet bayramı resepsiyonunda müzik resitali verdi. 

Editör: TE Bilişim