PİSTTEN İNMEDİLER
Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 40. Turizm haftası kapsamında hafta sonu düzenlediği “Türkülerin Dili” konseri ilgi gördü. Barbaros Kıroğlu’nun şefliğini yaptığı konserde halk, Türkçe-Kürtçe şarkılara eşlik etti. Yerinde duramayan bazı konuklar, sahne önünde halay çekti. Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen konsere Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, İl AFAD Müdürü Feyzi Bakır, İl Telekom Müdürü Necati Salman, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar ve yurttaşlar katıldı. 



KOROYU KUTLADI
Programın sonunda yerel sanatçılardan oluşan ekibi tebrik eden Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, sanatçılar adına teşekkür çiçeğini müzisyen-şef Barbaros Kıroğlu’na verdi. Genel Sekreter Özer; “Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar’ın üzerinde titizlikle durduğu koroda yerel sanatçılarımız, Batmanlılara müzik resitali verdi. Bu koronun birlikte ne kadar uyumlu çalıştığına tanık olduk. Emeği geçen kurumlarımızı ve sanatçılarımızı kutluyorum” diye konuştu.



Etkinlikleri kaçırmayan Müdür!

Batman Emniyet Müdürlüğü’nde 4 yıldır görev yapan Çevik Kuvvet Müdürü Tufan Rudarlı, Batman’daki sosyal etkinlikleri kaçırmıyor. Ailesiyle birlikte Cumartesi akşamı Kültür Müdürlüğü’ndeki halk konserine katılan Rudarlı: “İzmirliyim ama ekmek yediğim kent benim ikinci memleketimdir” diyor. Konserde Türkçe-Kürtçe şarkılara eşlik eden Çevik Kuvvet Müdürü Tufan Rudarlı, Batman’ı sevdiğini söyledi. Rudarlı; “Bizler her zaman halkımızın içindeyiz. Halkımızın huzurunu sağlamak bizim görevimiz. Aslen İzmirliyim ama 4 yıldır Batman’dayım. Batman’daki sosyal etkinliklere ailece katılıyoruz. Batman’da mutluyuz. Ekmek yediğimiz kent, bizim ikinci memleketimizdir. Batman’da görev yapmaktan dolayı mutluyum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim