Havalar serinledi, düğün mevsiminde salonlar dolup taştı

Renkli düğünler peş peşe

**Batman’da havaların serinlemesiyle birlikte düğünlerde de patlama yaşandı. Salonlar hafta sonu kadar hafta içi de dolup taşıyor. Cumartesi ve Pazar’ları yer bulamayanlar, salonları hafta içi kiralamak zorunda kalıyor.

GÜNEŞ’LERİN RENKLİ DÜĞÜNÜ

Havaların serinlemesiyle birlikte Batman’da düğün sayısında patlamaya yol açtı. Cumartesi ve Pazar günleri salonlarda yer bulamayan aileler, hafta içi düğün salonu kiralamak zorunda kalıyor. Yaklaşık üç ay önce aynı yerde büyük oğlu Murat’ın nişan törenini yapan kentin tanınan simalarından Güneş ailesinden Rıdvan Güneş, bu kez Diva salonun havuz başında görkemli bir düğün töreni gerçekleştirdi. Firdevs (Altun)-Murat Güneş çiftinin düğününe seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Sanatçı Veysi Güney ve ekibi, Türkçe-Kürtçe şarkılar eşliğinde renklendirdiği düğün törenine bine yakın davetli katıldı. Büyük oğlu Murat’ı evlendirmenin heyecanını yaşayan Rıdvan Güneş, misafirleriyle yakından ilgilendi. Önceki gün de Kına gecesini Öğretmenevi’nde yapan Güneş ailesi, düğüne katılan konuklara teşekkür etti.

RENKLİ BİR DÜĞÜN DAHA

Diva düğün salonu kapalı bölümünde de Zeynep (Adak)-Ramazan Salim çiftinin düğün töreninde Batman’ın seçkin simaları buluştu. Batmanlı yerel sanatçıların renk kattıkları düğün geç saatlere kadar sürdü. Davetliler, hareketli şarkılar eşliğinde pisten inmedi. Zeynep-Ramazan Salim çifti daha sonra takı yarışına tutuldu. İki renkli düğün törenin yapıldığı Diva düğün salonu, kalabalık bir kitleyi ağırladı. Aşçıların damak tadı yemeği ise davetlilerden tam puan aldı. Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut, genç çiftlerin nikahlarını kıydı. 

Editör: TE Bilişim