**124 Yatak kapasiteli Batman Öğretmenevi, yeni tadilatla çehresi değişti. Öğretmenevi Müdürü Şehmus Önlü, 133 bin TL’lik zarardan tesisi 266 bin TL’lik kara geçirdiklerini söyledi. 


4 YILDIZLI OTEL GİBİ
Yeni tadilat çalışmalarıyla birlikte 98 yatak kapasiteli Batman Öğretmenevi 124 yatak kapasiteye çıkarılırken, otopark, bahçe düzenlemesi, lokal ve lokanta bölümüyle Öğretmenevi, dört yıldızlı tesise dönüştü. Müdür Yardımcıları Zeki Yalçın ve Aydın Mutlu ile birlikte Öğretmenevi’nde köklü değişime imza atan Öğretmenevi Müdürü Şehmus Önlü, daha önce zararda olan bir tesisi kar’a geçirdiklerine dikkat çekti. Önlü; “113 bin TL zarar eden tesisimizi 266 bin TL’lik kara geçirdik” dedi.

MODERN SALON TAMAM
Yeni bölümlerin yanı sıra 5. kattaki 9 oda ile salon bölümünü elden geçirdiklerini ifade eden Öğretmenevi Müdürü Şehmus Önlü, şöyle konuştu; “Tesisimizde konaklayan eğitimcilere bir gecelik ücret 20 Tl. Dört yıldızlı tesisi aratmayan Öğretmenevi’nde müşteri memnuniyeti bizim için çok ama çok önemlidir. Tesisimizin geliri hem arttı hem de yeni bölümlerle eğitimci daha rahat bir imkana kavuşuyor. Yine tesisimizin bahçe dokusunu bozmadan yaptığımız ilaveleri de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Yaklaşık 6 aydır Öğretmenevi’nde arkadaşlarımla birlikte hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz.”


Editör: TE Bilişim