*Polis teşkilatının 166. yılı kutlama programı kapsamında resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül yağdı.
 
 
ÖĞRENCİLERDEN 30 BİN ESER
 
Yeni Kültür sarayında düzenlenen törene Vali Ahmet Turhan, C. Başsavcısı Mustafa Peker, Emniyet Müdürü Hasan Ali Bilim, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Sağlık İl Müdür Vekili Erkan Ay, Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf Karatoprak, dereceye giren okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı. Emniyet Müdürü Hasan Ali Bilim, polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri “Gençlerin gözüyle polis” resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına 30 bin öğrenci eser gönderdiğine dikkat çekti. Batman’ın huzurunu sağlamak için ekiplerinin özveriyle çalıştığını söyleyen Bilim, Vali Turhan ve şube küdürlerine teşekkür etti.
 
İŞTE GELECEĞİN EDEBİYATÇILARI
 
“110 ideal 11 gerçek hayat projesi” kapsamında eserleri kitaba dönüşen öğrencileri kutlayan Vali Ahmet Turhan, “İşte yarının edebiyatçıları” dedi. Turhan şöyle konuştu; “Bu proje bize çok şey kattı. Öğrencilerimizin hayallerinde sergi, barış, kardeşlik ve mutluluk var. Gelecekten ümitliyiz. Çocuklarımız güzel yetişiyor. Geleceğimiz daha iyi olacak. Proje güzel bir kitap oluşturdu. 11 gelecek yaşamı görebileceğimiz çocuklarımızın hayalini, belki çoğumuz yazamaz. Onları yürekten kutluyorum.”
 
 
Editör: TE Bilişim