**Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Kantin Buluşmaları”  kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinliyor.

ÖĞRENCİLERLE KEYİFLİ SOHBET
İlki, 6 Ekim’de Fen Edebiyat Fakültesi kantininde gerçekleştiren ve farklı zamanlarda diğer birimlerin de kantinlerinde gerçekleştirilecek buluşmada, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş da eşlik etti. Fen Edebiyat Fakültesi kantininde samimi bir ortamda gerçekleşen ve keyifli anların yaşandığı buluşmada öğrencilerle çay içen, sohbet eden ve taleplerini dinleyen Rektör Demir, hayata geçirilmesi muhtemel taleplerin, üniversitede kurulan Dilek-Şikâyet komisyonu tarafından değerlendirileceğini dile getirdi. Rektör Demir, öğrenciyi odağına alan bir üniversite olarak öğrencilerin her türlü fikrini önemsediklerini ve desteklemeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

“FEDAKARLIĞA HAZIRIZ”
Öğrencilerle daha sık bir araya gelmeye çalıştığını belirten Rektör Demir, öğrencilerin geleceği söz konusu olduğunda,  gece-gündüz demeden her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Üniversitelerin varoluş sebeplerinin öğrenciler olduğunu kaydeden Rektör Demir, kapılarının öğrencilere her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi. Öğrenciler de buluşmaların önemli olduğuna dikkat çekerek, Rektör Demir’e teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim