**Batman İl Genel Meclis üyesi ve İçişleri Komisyon Başkanı Medeni Alioğlu’nun kamu yönetimi mezunu ortanca oğlu Muhammed Alioğlu, yaşamını Şeyma Terece ile birleştirirken, renkli düğüne çevre il ve ilçelerden seçkin bir davetli topluluğu katıldı.
2 BİN KİŞİYE YEMEK
BDP İl Genel Meclis üyesi ve İçişleri Komisyon Başkanı Medeni Alioğlu’nun ortanca oğlu Muhammed ile Şeyma Terece’nin düğün yemeğine protokol mensupları ile Batmanlılar büyük ilgi gösterdi. Hafta sonu aşırı yağış nedeniyle Emso (Güvercin) köyünde verilmesi planlanan düğün yemeği salon Elit’e kaydırıldı. Vali Yılmaz Arslan, BDP İl Eşbaşkanı Serdar Atalay, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman Baro Başkanı Ahmet Sevim, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekelli, Kozluk Kaymakamı Erhan Yılmaz, TETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ayhan İsen, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Aydın, İl Müftüsü Hasan Çağlar, Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf Karatoprak, Kozluk Belediye Başkanı Raşit Haşimi, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Diyarbakır, Siirt, Antalya, Isparta, Batman merkez ve köy muhtarları katıldı.


SALON DOLDU
Çevre il ve ilçelerden de seçkin bir topluluğun katıldığı salon Elit’in asma katı da konuklara ayrıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan İl Genel Meclis üyesi Alioğlu, yaklaşık 2 bin kişiyi yemekte ağırladı. Şeyma (Terece)-Muhammed Alioğlu’nun çiftinin nikahı sade bir törenle kıyılırken, İl Genel Meclis üyesi Alioğlu, davetlilere teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim