* Batman’da uzun süredir içme suyu sıkıntısı yaşayan Memur-Sen toplu konutları suya kavuştu. Memur-Sen TOKİ Site Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhakim Onatlı, sitelerini bol suya kavuşturan Belediye’ye teşekkür etti.

 

3 YIL 8 AY SONRA…

Batman’ın sorunlu toplu konutlarından Memur-Sen toplu konutları yıllar sonra nihayet bol suya kavuşurken, site sakinleri adeta bayram yaptı. Memur-Sen TOKİ Site Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhakim Onatlı, 3 yıl 8 aydır susuzluk sıkıntısı yaşayan ve zaman zaman Kerbela’ya dönen toplu konutlarının bol ve temiz suya kavuştuğunu belirterek, Batman Belediyesi yöneticilerine teşekkür etti. Onatlı, şöyle devam etti: “2 yıldır Memur-Sen TOKİ Site Evleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süre zarfında defalarca il yöneticilerinin kapısını aşındırdık. Kot yüksekliği gerekçesiyle konutlarımıza su verilemiyordu. Önceleri Belediye mücavir alanı dışındaydık. Mücavir alana alındıktan sonra sürekli Belediye yöneticilerini ziyaret edip kalıcı çözüm istedik.”

 

“KERBELA’YA DÖNMÜŞTÜK”

Onatlı , şöyle devam etti: “Her seferinde tankerlerle su ihtiyacımız karşılanmaya çalışılıyordu. Sitemiz zaman zaman Kerbela’ya dönüşüyordu. Bahçe sulamamızı da yapamadığımız için önemli yeşil örtü ve  ağaçlarımız kurudu. Belediye durumumuz için harekete geçti ve Havaalanı bitişiğindeki kuyulardan özel 300’lük hatlar çekerek sitemizi bol ve temiz suya kavuşturdu. Üyelerimiz adına duyarlılık gösteren Valimize, Belediye Eş Başkanlarımız ve özellikle de büyük desteklerini gördüğümüz Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Nasıroğlu şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Artık su sıkıntımız yok. Yeşil alanlarımızı da bolca sulayacağız. Asli görevleri olsa bile bize verdikleri sözü tutarak suya kavuşturan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim