**Batman’da çocukların ve gençlerin hoşça vakit geçirebileceği Nas Lunapark, Batman-Diyarbakır çevre yolu güzergahındaki Yediemin otoparkı bitişiğinde, küçükler ile gençleri ağırlamak için hazır.
LUNAPARK CIVIL CIVIL
Geçen yılın son aylarında Nas Lunaparkını hizmete açan işadamı Necdet Nasıroğlu, Batmanlıların gönül rahatlığı ile ailelerini parka getirebileceğini söyledi. Batman’ın ilk ve tek eğlence mekanı konumundaki Nas Lunapark, genç, çocuk ve yaşlıyı konuk ediyor. Nas Lunaparkında yok yok. Eğlence bakımından oldukça zengin oyuncak kadrosuyla Batmanlıların stres atabileceği tek tesis konumunda olduklarını belirten Necdet Nasıroğlu; “Herkesimin gönül rahatlığı ile eğleneceği bir ortam sağladık. Bu heyecanı yaşamak isteyen Batmanlıları parkımıza bekliyoruz. Rengarenk oyuncaklar, çarpışan arabalar ve daha neler neler Batman’ımıza renk ve heyecan katacak” dedi.  

“VATANDAŞLAR STRES ATIYOR”
Batmanlıların ihtiyaç duyduğu modern bir lunaparkı yaklaşık 5 milyon TL ile harcamayla kentte kazandırdıklarını kaydeden Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yıllar önce de bu sektörde çalıştık ama şehir merkezi nüfusu 500 bini bulan Batman’a modern bir lunaparkın yapılması için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Geçen yılın son aylarında parkı tamamladık. Kış mevsimi nedeniyle parkımız kısa bir süre için kapalı kaldı ama bu yılın ilk aylarında parkımızın tüm eksikliklerini giderdik. Huzurlu güvenli eğlenmenin tek yolu parkımızdan geçiyor. Parkımıza gelen vatandaşlar hem stres atıyor, hem de hoşça vakit geçiriyor. Batman için altın değerinde olan bu parkı görmeye davet ediyoruz.” (Bahar Çakar)



 

Editör: TE Bilişim