**Batman’ın Sason ilçe Kaymakamı Cihat Arık ve Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, köylerin sorunlarını yerinde dinlemek için köy ve mezra bırakmadı.
KÖY ODASINDA SOHBET…
Batman’ın Sason ilçesinde uyumlu yöneticiler, köy odalarının konuğu oluyor. Sason Kaymakamı Cihat Arık ve Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, fırsat buldukça köy odalarını ziyaret ediyor. Köy ve mezra sakinlerinin sorunlarını yerinde öğrenmeye çalışan Kaymakam Arık ve Arslan; “Köylülerimizin sorunlarına her zaman kapımız açık. Fakat kış mevsiminde zaman zaman ulaşımın güçlükle yapıldığı köy ve mezralara gitmeyi bir görev biliyoruz. Köy odalarında sohbetin tadı bir başka oluyor. Kış mevsiminde Sason’a özgü ceviz ve bal ürünlerinin ikramıyla bizi ağırlayan Sasonlu köy ve mezra sakinlerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
İLÇE YÖNETİCİLERİ SPOR SALONUNDA
Sason kapalı spor salonundaki kurumlar arası voleybol müsabakalarına destek veren Sason Kaymakamı Cihat Arık ve Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, forma giyip turnuvalara renk katıyor. Sporsever iki yöneticinin fırsat buldukça spor salonunda soluğu alıyor. İlçenin adını spor aktiviteleriyle duyurmaya kararlı olan Arık ve Arslan’ı turnuvalarda bir sporcu gibi görmenin sevincini yaşadıklarını belirten bazı ilçe sakinleri; “İki yöneticimizden de memnunuz. Hemen her etkinlikte yer almaları bize moral veriyor. İki yöneticinin çalışması ilçedeki kaynaşma ve hoşgörüyü gözler önüne seriyor” dediler.

Editör: TE Bilişim