Sevgili okurlar;

Bilindiği üzere tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 virüsüne maalesef bende yakalandım ve 20 gün boyunca bu illet hastalıktan çektiğimi şu ana kadar hiçbir şeyden çekmedim.

Korona hastalığından çektiklerimi burada satırlara döşemek istersem gün gün yaşadıklarım kitap olur.

Kendime iyi bakmama,

Maskesiz dolaşmamaya,

İnsanlar ile arama mesafe koymama rağmen gözle görülmeyen bu illet bizlere de denk geldi ve hastalık ile mücadele ederek sonunda hastalığı yendim.

Hastalığım boyunca beni telefon ile arayanlara teşekkür ediyorum.

Zor bir süreci sizin ve ailemin desteği ile atlattığım için çok mutluyum.

Siz siz olun korona ile dalga geçmeyin,

Bana bulaşmaz demeyin,

Gencim bir şey olmaz gelir geçer diye hafife almayın.

Bütün kemiklerin kırıldığı hissi ile başlayan ve arkasından nefes alamama ile devam eden süreç, iştahsızlık ile devam eder, arkasından ateş ve öksürük, ses kısıklığı ile sizin takatiniz bitene kadar yatağa mahkum olursunuz. Burada yapacağınız tek şey moralinizi yüksek tutarak, verilen ilaçların düzenli kullanımı, sürekli C vitamini ve dinlenme ile bol sıvı tüketimi.

Beni 20 gün boyunca elden ayaktan düşüren bu hastalığa dikkat edin.

Hasta olduğunuzu bildiğiniz zaman evde bulunan yaşlı insanlar ile temastan kaçının.

Şu anda en yakınlarım ve canım annem bile koronadan dolayı hastanede yatmakta, dostlarımızın sayesinde plazma tedavisi başlandı, ancak hala hasta. Dualarınızı esirgemeyin ve Allah herkese şifalar versin.

Lütfen buradan Covid-19 geçiren tüm hastalara sesleniyorum.

Plazma bağışlayın ve insanlara yardımcı olalım.

Son olarak kimse bu hastalığı hafife almasın grip deyip dalga geçmesin.

Çeken bilir dostlar,

Dikkatli olalım,

Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyalım.

PETROLSPOR DİKKATLİ OLMALI
Sezon başından bu yana oynanan futbol ve alınan sonuçlara bakarak, Kırmızı-beyazlı ekibimizin şampiyonluğa oynamayacağını ve elindeki kadro yapısı ile orta sıralarda mücadele edeceğini belirtmiştim.

Hazırlık devresi ve lig boyunca yakından takip etme imkanı bulduğum takımın iskeletinin son 20  günde oluşması, müdafaadan, gol yollarına kadar bir çok eksiğinin giderilmemesi ile başlayan sürecin takımın performansını etkileyeceğini söylediğimiz zaman birileri tarafından Petrolspor’u sanki sevmiyormuşuz gibi hava estirilmesine anlam verememiş ve kendilerine bekleyip görmelerini söylemiştim.

Dediğimiz çıktı ve maalesef Petrolspor kan kaybetmeye başladı.

Özellikle gol yollarında çekilen sıkıntılar aşılmadığı için atamayana atarlar misali takım gücünden güç kaybetti.

Devre arasına kadar bu futbolcu kadrosu ile yola devam etmek zorundasınız ve takımın kumaşına ancak biraz renk katabilirsiniz. Bu rengin iyi olmasını istiyorsanız çok çalışmalısınız, çalışmazsanız aksi taktirde yenilgilerin ardı arkası kesilmez.

Perşembe günü en yakın rakibi Çarşambaspor ile hayati bir maça çıkacak olan Petrolspor’un bu müsabakayı mutlak kazanması gerekiyor.

Bu maçın arkasından sırasıyla,

Ligin üst sıralarında bulunan

Karşıyaka, İçel ve Şile karşılaşacak ve gönlümüz el vermese de puan kaybı yaşayabilirsiniz.

Gönlümüz birbirinden zorlu rakiplerden puan almak.

Ama bu oyun ile maalesef zor görünüyor.

Ligin uzun bir maraton olmasından dolayı 06 Ocak 2021’e devre arasına kadar en az 10 veya 13 puan toplamak zorundasınız.

Bu puanları toplamadığınız zaman ligden kopmuş ve orta sahada mücadele ediyor veya Allah muhafaza küme düşmeme mücadelesi veriyor olabilirsiniz.

Kalın sağlıcakla…

Editör: TE Bilişim