**Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kış mevsimi öncesi 12 bin öğrenciye ısıtan yardıma start verdi. Vali Ahmet Deniz’in üzerinde durduğu projeyi başlattıklarını belirten Vakıf Müdürü Beşir Arslan: “Sonbaharda 12 bin öğrenci ayakkabı ve giyim yardımından yararlanacak” dedi.

ÖĞRENCİLER ÜŞÜMEYECEK
Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sonbahar mevsimiyle birlikte öğrencilere ayakkabı ve giyim yardımına start verdi. ‘Dargelirli her öğrenciye mont ve ayakkabı yardımı yapılsın’ diyen Vali Ahmet Deniz’in başlattığı anlamlı kampanyaya bazı giyim firmalarının yanı sıra Sosyal Yardımlaşma Vakfı da kendi bütçesiyle giyim yardımına başladı. Bir giyim firmasının bağışıyla iki bin öğrenciye ayakkabı yardımını dağıtmaya başladıklarını belirten Vakıf Müdürü Beşir Arslan: “Gerek ayakkabı, gerekse de mont-parke yardımını öğrencilere sosyal marketten dağıtmaya başladık” dedi.

12 KASIM’DA KÖMÜR DAĞITILACAK
15 Kasım tarihinden itibaren Batman merkez ve köylerde 22 Bin 700 Aileye Kütahya’daki  Linyit kömürünün verileceğini de ifade eden Arslan, şöyle devam etti: “Her kış mevsiminde sürdürdüğümüz dar gelirlilere yönelik yardımı 15 Kasım tarihinden itibaren gerçekleştireceğiz. Her aileye 750’şer kilo kömür verilecek. Yakacak yardımını evlere kadar ulaştıracağız. Vakıf görevlilerimiz tespit ettikleri dar gelirli öğrencilere yardımın izdihamsız bir şekilde ulaştırılması için de titizlikle çalışıyor. Ayrıca markete davet ettiğimiz öğrenciler, mont ve ayakkabılarını AVM’den alır gibi alıyor.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim