**Batman’ın marka mekanlarından Kahve Deryası, 1 Haziran sonrası yeni normalle birlikte hijyen ortamda konuklarını ağırlıyor. Hasankeyf Otel bünyesinde hizmet veren Kahve Deryası’nda en kaliteli hizmeti sunduklarını belirten Otel Müdürü Metin Türel; “Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyor.

72 ÇEŞİT AÇIK BÜFE…
Grand Hasankeyf Otel bünyesindeki Kahve Deryası, yeni normalle birlikte konuklarını hijyen ortamda ağırlıyor. Farklı lezzetlerle damak tadına hitap eden Kahve Deryası’nda konuklarını en iyi şekilde ağırladıklarını belirten Grand Hasankeyf Otel Müdürü Metin Türel; “Kahve Deryası, 1 Haziran itibariyle tüm pandemi ve hijyen kurallarına göre tekrardan hizmette. Bu hizmeti sunmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Kendine has özel tatlıları ve içeceklerine kadar her şeyi pandemi ve hijyen kurallarına uygun özenle sunmanın keyfini misafirlerimizle birlikte yaşıyoruz. Batman halkının kahve ve çayı çok sevdiğini, bu yüzden kahve ve çaylarımızla iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Hafta içi her gün sabah 07.00 ile 11.00 saatleri arası 72 çeşit açık büfe kahvaltı sunumumuz var. Cumartesi- Pazar günleri ise 07.00 ila 11.30 arası açık büfe servisimiz mevcuttur”

17 ÇEŞİT TÜRK KAHVESİ…
Müdür Türel, şöyle devam etti; “Öğle ve akşam öğünlerini de yemek servisiyle tamamlıyoruz. 2 kapalı salon ve açılır-kapanır bahçemizle, toplam 250 kişilik oturumumuzla hizmet veriyoruz. Cafemizde  otel misafirlerimizi de ağırlamanın keyfini yaşıyoruz. Otelimizde konaklayan yerli ve yabancı misafirlerimizi batmanı en iyi şekilde temsil edecek ve unutulmaz bir konaklama yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm çabamız Batman’a gelen misafirlerimizi şehrimize layık bir şekilde ağırlamak.  Kahve Deryası menümüzde 17 çeşit Türk kahvesi, aperatif yemekler, soğuk sandviç, pizza, hamburger, vejeteryan salatalar, krepler, ızgaralar, bonfile, yöresel yemekler ve Mexico Stake’den fajitaya kadar yüzlerce ürünü  sunuyoruz. Güvenli bir konaklama ve cafemizde huzurla zamanınızı geçireceğiniz Grand Hasankeyf Otele ve Kahve Deryası’na herkesi bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim