CİDDİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

18 Aylık süre içerisinde hastanede birçok önemli hizmete imza atan Doktor Halit Demir, çok sevdiği Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesine veda etti. Kendi makam odasından bile feragat edip yatan hasta odasına çeviren Demir, Genel Sekreterliğin öncülüğünde hastaneye kazandırılan 34 Kuvözlü 3. Basamak Yeni Doğan Ünitesi, Çocuk Acil Servisi, Kadın Doğum Acil Sevisi, Ek Pediatri Servisi gibi önemli çalışmaları tamamladı.

“KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI”

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin, Dr. Halit Demir’e düzenlediği veda etkinliğine Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, Hizmet Başkanları Ercan Seven, Mustafa Aykal, Beşir Ulutaş, Birliğe bağlı Sağlık Tesisleri yöneticileri ile çalışanlar katıldı. Veda etkinliğinde konuşan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, “Hastane yöneticimiz Dr. Halit Demir ile yaklaşık 18 ay birlikte çalıştık. Kendi isteği ile görevinden ayrılan Demir ile gönül isterdi ki, daha uzun bir zaman birlikte çalışabilseydik. Yeri geldi makam odasını yatan hasta odasına çevirdi. Hastaneye daha iyi bir hizmeti nasıl sunabiliriz arayışı ve cesareti ile takdir edilecek bir performans gösterdi. Dr. Halit Demir’in çalışmaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM”

Dr. Halit Demir ise çalıştığı süre içinde üzerine düşen görevi yaptığını söyledi. Dr. Demir, şöyle konuştu: “18 aylık süreç içerisinde yüklendiğim bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösterdim. Genel Sekreterliğimizden büyük destek gördüm. Bundan böyle de anestezi uzmanı olarak sağlık alanında üzerime düşeni yine layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.”

Editör: TE Bilişim