*BATSO’da Başkan adayı Celil Demir, Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf’i betondan kuracak bir proje hazırladıklarını söyledi ve ekledi; “Hasankeyf’te 150 bin fideyi toprakla buluşturacak projemizi de hayata geçireceğiz.”

“TARİH VE YEŞİL BİR ARADA OLACAK”

Cumartesi günü yapılacak Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine iddialı hazırlanan Beyaz Grup adayı Celil Demir, önemli projelerinden birinin de Hasankeyf’i ‘yeşil kuşak’ projesiyle kavuşturmak olduğunu belirtti. Batman’ın dört bir yanına ayrı bir sevgisinin olduğunu söyleyen Demir; “Batman’ın tüm ilçeleri de bizim için bir değer. Kozluk’tan Sason’a, Beşiri’den Gercüş ilçemize kadar her beş ilçemize uygulayacağımız ayrı projeler var. Allah’ın izniyle BATSO üyeleri bize bu önemli görevi verdiğinde Odamızın, ilçelerimize de çalıştığını görecek. Önemsediğim projelerden biri de Hasankeyf’te tarih ile yeşili bir arada tutmak. Bu proje benim en büyük hayalim” dedi.

HASANKEYF’E 150 BİN ADET FİDAN

Cumartesi günü yapılacak BATSO seçimlerine tüm üyeleri oy kullanmaya davet eden Beyaz Grup Başkan adayı Celil Demir, şunları kaydetti; “Aylar, haftalar ve günlerdir sürdüğümüz seçim kampanyamızın sonuna geldik. BATSO’nun tüm üyelerini yetki belgelerini yanında bulundurup sandık başına gelmesini bekliyoruz. Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf ilçesinin dört yanını yeşillendirecek 150 bin adet fidanı kapsayan projemizi de hayata geçireceğiz. Diğer ilçelerimize de bir dizi projelerimiz olacak. Batman iş dünyasının önünde çok önemli bir seçim var. Ve değerli üyelerimizi yarınki, seçimde iradelerini doğru tercihten yana kullanacaklarına inanıyorum.” (Altan Ayaz)

Editör: TE Bilişim