*Batman’ın büyük ilçesi Kozluk’ta Belediye Başkanı Veysi Işık, haftanın bir günü esnafları geziyor. Belediye Başkanı Veysi Işık, ilçeye daha iyi hizmet vermek için vatandaşla el ele hareket ettiklerini belirterek, “İlçemiz için gerekli projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

NABIZ TUTUYOR

Kent merkezi nüfusu 21 bini aşan Batman’ın büyük ilçesi Kozluk’ta, Belediye Başkanı Veysi Işık, haftada bir meclis üyeleriyle halkı dinliyor, esnafı dolaşıyor. Esnafı ziyaret edip sorunları dinleyen Başkan Işık, “Tüm ilçe sakinlerimizin hizmetindeyiz. Seçimden seçime değil, her zaman esnaf ve halkımızın yanındayız. Sık sık esnafımızı dinleyip sorunlarına ortak olmaya çalışacağız. Kozluk’un hizmete ihtiyacı var. Hizmetleri aksatmayacağız” diye konuştu.

“PROJELER BİR BİR GERÇEKLEŞECEK”

Batman’ın büyük ilçesi Kozluk’un önemli sorunlarından olan yeni içmesuyu şebekesi, park-yeşil alan sayısının arttırılmasına yönelik projelerinin hayata geçirildiğini belirten Başkan Işık, şöyle devam etti : “Seçim döneminde verdiğimiz vaatleri ve projeleri bir bir hayata geçirmek zorundayız. Nüfusu hızla büyüyen ilçemizin bir de turizmden yararlanması için de ilçe ortasındaki Hazzo kalesini onarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşmelerimiz sürüyor. Belediyecilikte yeni anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz.”

Editör: TE Bilişim