**Batman’a örnek site kazandıran Sebze Meyve Komisyoncular Derneği Başkanlığına Abit Taymur, üçüncü kez seçildi. Tek listeyle seçime giden Komisyoncular, bir kez daha mevcut yönetime görev verdi.
TAYMUR GÜVEN TAZELEDİ
Bölgedeki modern sebze ve meyva hal’i sitesini Batman’a kazandıran Komisyoncular Derneği, tek listeyle kongreye gitti. Abit Taymur’un üçüncü kez Başkanlığına seçildiği Komisyoncular Derneği Başkan Vekilliğine ise Mahfuz Çakmaz seçildi. Üçüncü kez Başkanlığa seçilen Taymur; “Her şeyden önce üyelere vaat ettiğimiz modern bir siteyi Batman’a kazandırdık. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte sitemizde örnek projeleri hayata geçirmeye çalışacağız” dedi.
YENİ YÖNETİM GÖREVDE
Abit Taymur’un güven tazelediği Komisyoncular Derneği yönetim kurulu, şöyle oluştu; “Mahfuz Çakmaz, Şeyhmus Bayar, Nihat Oral, Serhan Demir, Aydın Kar, Selahattin Yıldız, Şerif Tunç ve Salih Akçe.” Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise Hıdır Taymur, Murat Yılmaz ve Murat Savur seçildi. Yeniden göreve seçilen Başkan Taymur, üyelere teşekkür etti. Yönetim Kurulu’nun aldığı kararlara Site esnafının uyulmasını isteyen Taymur; “Modern sitemizin daha iyi bir görünüme kavuşması için üyelerimizin de üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmesini istiyoruz” diye konuştu. (Hasan Hüseyin Çelebioğlu)

Editör: TE Bilişim