*Havaların ısınması ile birlikte Batman kent merkezinde mağazalar peş peşe açılıyor. Ulu camii sokağı ile Gülistan caddesinde giyim, ayakkabı ve çeyiz mağazalarının açılışında palyaçolar, küçüklere unutulmaz anlar yaşattı.



ÇELEBİ GİYİM MAĞAZASI HİZMETTE

KOSGEB’ten girişimcilik belgesi alan İsmail Çelebi, giyim, ayakkabı ve çeyiz mağazasını açtı. Ulu camii sokağındaki 2 katlı mağazasının açılışını mağaza sahipleri ile bazı konuklar yaptı. Modern mağazanın ‘Az öde, çok eşya al’ sloganıyla hizmet vereceğini söyleyen İsmail Çelebi, “Bol çeşit uygun fiyatlarla Batmanlılaa hizmet vereceğiz. 800 m2’lik alandaki mağazamız yaklaşık 900 bin TL’ye mal oldu. 10 kişiye istihdam alanı açtık. Mağazamızın hedefi uygun fiyatlarla halka hizmet etmektir” dedi. Öte yandan mağazanın açılışında palyaçolar, küçükleri müzik eşliğinde hem eğlendirdi hem de şeker dağıttı.



ŞENSESLER ELİT MAĞAZASI GÜLİSTAN’DA

Daha çok giyim mağazalarının olduğu Gülistan caddesi ara sokağında Şensesler Elit mağazasının açılışında konuklara Gaziantep’ten getirilen tatlı ve cezerye ikram edildi. Çocuk ve bayan ürünlerine yönelik mağazanın açılışında konuklarla yakından ilgilenen Hüsamettin Şenses, “Mağazamızda ucuzluk ön planda olacak. Gülistan caddesine mağazamızın renk katacağına inanıyoruz” dedi. Kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı çocuk-bayan ürünlerine yönelik mağaza açılışında palyaçolar, gün boyu küçükleri eğlendirdi. 

Editör: TE Bilişim