** Batman’ın sevilen işadamlarından Münir Boran, bekarlığa veda etti. Rana Şeker ile hayatını birleştiren Münir Boran’ın nikah töreninde politikacılar, iş dünyası ve STK temsilcileri bir araya geldi.

BORAN AİLESİNİN MUTLULUĞU
İşadamı Veysi Boran’ın kardeşi Münir Boran’ın düğün töreni renkli geçti. Salon Rezidans’ta düzenlenen törene Vali Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi, eski milletvekili Faris Özdemir, politikacılar, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Grup Reyhani’nin ilahileriyle mest olan yaklaşık 1500 kişilik davetli topluluğu yemekte ağırlandı. Kardeşinin mutlu gününde konuklarla yakından ilgilenen işadamı Veysi Boran, davetlilere teşekkür etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Uzun bir aradan sonra kentte yeni ve eski politikacılar, Boran ailesinin düğününde bir araya geldi. Vali Deniz, Milletvekili Hamidi ve eski milletvekili Özdemir’in yanı sıra eski ve yeni politikacılar da bir aradaydı. Mardin-Savur’dan seçkin bir davetli topluluğunun da katıldığı Münir-Rana Boran’ın nikah töreninde renkli görüntüler oluştu. Batman Çağdaş ailesi olarak Boran çiftine ömür boyu mutlular diliyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim