BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET
Çay ile 19 Mayıs Mahallelerindeki gençlerin hizmetinde olan Gençlik Merkezi’nin sürpriz konukları Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay, Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş’tu. Batmanlı gençleri yeni projelerle buluşturacaklarını ifade eden Hamidi; “Gençlerimiz emin ellerde” dedi. Hamidi, YGS sınavında 430 puan almayı başaran Ahmet Durmaz, Fatih Yılmaz ve Hüseyin Aksoy ile TEOG sınavında 120 soru üzerinden 114 ve 115 doğru cevap veren Yunus Emre Yeşilkaya ve Eda Nur Biçim’e birer bisiklet hediye etti.


VEKİL’İN BİSİKLET TURU
Gençlerle bisiklet turu düzenleyen Hamidi, daha sonra badminton oynadı. Hamidi, şöyle konuştu; “Batman gençliğine yapacağımız yeni projelerle destek olmaya devam edeceğiz. İl Müdürlüğümüzün projelerini destekliyoruz. Gençler geleceğimizdir. Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Sadece YGS ve TEOG sınavında değil, tüm sportif, kültürel, sanatsal ve diğer alanlarda başarı gösteren gençlerimizi ödüllendireceğiz.”
TÜRKÇE, KÜRTÇE VE ARAPÇA SOHBET
Suriyeli öğrencilerin de aralarında bulunduğu bir grup gençle sohbet eden Milletvekili Hamidi, sözlerini şöyle sürdürdü; “16 Nisan aslında gençler ve çocuklar için vereceğimiz bir karar sürecidir. Sandığa kendimiz için değil, bu kez çocuklarımız ve torunlarımız için gideceğiz. O’nun için sandığa gençlik herkesten daha çok özverili ve duyarlı olmalıdır.” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Milletvekili Hamidi ve beraberindeki heyete teşekkür etti.(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilişim